Email marketing 2022.

Miért fontosak a hírlevelek?

Marketingesek tollából gyakorta lehet hallani, hogy az email marketing halott. Friss hírek szerint azonban a Facebook is belevág a hírlevél küldés rejtelmeibe! 

Mi más állhatna ennek hátterében, ha nem az, hogy az e-mail marketing nagyon is működik. Szerintünk a hírlevél még ma is az egyik legjobb megtérülést hozza, nem is beszélve az automatizálásról. Mit kell tennünk? Feliratkozókat gyűjtenünk! Weboldal látogatóból feliratkozó lesz, akik rendszeresen kapnak tőled hírleveleket, ezáltal bizalmat építesz és vásárlásra bírod őket később.

Miben tudunk segíteni?

Megírjuk hírleveledet, grafikával, lenyűgöző tartalommal. Majd továbbítjuk neked HTML kóddal és te csak egyszerűen beillesztheted email szolgáltató rendszeredbe.

Szervezd ki a hírlevélírást!

Vitathatatlanul ez a legnagyobb kihívás: az idő (hiánya). A jó hír az, hogy a hírlevélírás könnyen kiszervezhető. Örömmel vállaljuk!

A hírlevelek kiküldésével vissza lehet csábítani a régi vásárlókat és újakat lehet szerezni. Tudjuk, hogyan írjunk egy lebilincselő, érdekes hírleveleket, ami eléri a kívánt hatást, hiszen egy jó email fel kelti fel az érdeklődést, így a további hírleveket nem csak elolvassák, hanem várják is.

Egy vállalkozónak van éppen elég feladata ahhoz, hogy az estéit ne hírlevélírással töltse. Ez az idő legyen inkább a pihenésé és a családé, amíg más elvégzi  helyetted a szövegírás munkát.

Kiszerveznéd a hírleveleid írását?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Blog

Legfrissebb hírek online marketing világából