Blogírás

Online jelenlét - Blog

Miért fontos a blog 2023-ban?

Először is a blog nem megy ki a divatból. Egy folyamatosan frissített, jól működő céges blog segít abban, hogy előrébb juss a Google találati listáján anélkül, hogy fizetned kellene érte.

A blog az egyik legegyszerűbben elérhető csatorna, és remek módja hogy promózd a vállalkozásod vagy akár közvetlenül pénzt keress vele.

Miért jó egy blog? Néhány statisztikai adat: 

A felhasználók 61 százaléka vásárolt már elolvasott blogposzt hatására.

60 százalékuk pozitív benyomásokat szerez egy cégről, ha olvasta a blogját.

70 százalék inkább a blogjából ismer meg egy céget, nem pedig hirdetésekből.

Ha rendszeresen blogolsz, legalább hetente 1 alkalommal frissül egy új cikkel az oldalad, azt mondhatjuk, reklám nélkül, szakmai tudásoddal győzöd meg a célközönségét.

Amiatt fontos,  mert az emberek kezdetben többnyire információkat keresnek az interneten, és csak ezután gondolnak arra, hogy vásároljanak. Ha olyan tartalmat írsz, ami előrébb viszi a vásárlót a döntésében és segít a választásban, nyertügyed van!

Lehet, hogy a blogbejegyzésedet hamarabb megtalálják a net dzsungelében, mint a termékedet, ám egy jól megírt cikkből hamarosan vásárlás lehet.

Ha tudatosan használod a “varázsszavakat”, amiket az internetet böngészők használnak a szakterületed kapcsán, és ezeket leírod a cikkeidben, akkor garantáltan rád találnak a keresőmotorral.

Szervezd ki a blogírást!

Vitathatatlanul ez a legnagyobb kihívás: az idő (hiánya). A jó hír az, hogy a blogkészítés könnyen kiszervezhető. Örömmel vállaljuk!

Kulcsszavakra írunk szöveget, olyan “varázsszavakat” használunk, amiket az internetet böngészők használnak a szakterületed kapcsán. A keresőoptimalizált tartalom segítségével könnyen rád találnak anélkül, hogy fizetnél érte.

A blogcikkhez minőségi jogvédett képeket küldünk, melyet használhatsz weboldaladon, megoszthatsz közösségi média oldalaidon és emailben is kiküldheted.

Rendeld meg még ma!

Blog

Legfrissebb hírek online marketing világából