Social Media menedzser

Gratulálok a döntésedhez! Most 1 teljes hétig (7 napig) rizikó nélkül, INGYEN kipróbálhatod szolgáltatásunkat! Mit kell tenned? Csupán 3 egyszerű lépés! Mutatjuk!

A regisztrációt követően felveszem veled a kapcsolatot és segítek, ha bármi kérdésed van!

 

1. Bemutatkozás

Szeretnénk megismerni a téged, a vállalkozásodat, céged termékét, szolgáltatását. Kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet. (Görgess lentebb) Kérdéseinkre adott válaszod lehetővé teszi, hogy olyan posztokat, hirdetéseket készítsünk, mely lenyűgöznek téged és követőidet is.

Kattints ide!

2. Hozzáférés

A bemutatkozást követően, ahhoz, hogy elkezdhessük a munkánkat, hozzáférésre van szükségünk a céges Facebook oldaladhoz. Hogyan? Mutatjuk! Görgess lentebb!

3. Megrendelés

Tetszettek az ingyenes posztok? Ez az amire szükséged van? Akkor nincs más hátra, csak a megrendelés! Kattints a megrendelés gombra! Köszönjük a bizalmat! Megtisztelő számunkra, hogy minket választottál!

Kattints ide!

Regisztráció és bemutatkozás

  Név

  Email cím

  Cég név

  Weboldal

  Facebook oldalad neve vagy link

  Hol nyújtod a szolgáltatást?

  Hogyan foglalnád össze tevékenységedet?

  Milyen termékeid, szolgáltatásaid vannak? Mi a fő profilod?

  Miben vagy jobb a konkurenciánál? Ki a 3 legnagyobb konkurenciád?

  Mi a célcsoportod legnagyobb problémája, amire a te vállalkozásod nyújt megoldást?

  Van-e ingyenes szolgáltatásod?

  Hány éves a vállalkozásod?

  Hozzáférés Facebook és Instagram oldaladhoz

  A regisztrációt követően szeretnék hozzáférést kérni Facebook oldaladhoz kivétel, ha a “Csináljuk együtt” Basic csomag mellett döntöttél. Amint megkaptuk a bemutatkozást, küldünk az oldaladnak “egy partneri kérést”. Az Instagram oldalhoz nincs szükség hozzáférésre, de csak abban az esetben, ha össze van kapcsolva a Facebook oldaladdal. 

  Hogyan tudsz hozzáférést adni?

  1. Nyisd meg az oldaladat. 
  2. A bal oldali menüben válaszd az Oldal beállításai pontot.
  3. Válaszd az Oldal szerepkörei lehetőséget.
  4. A kérést a „Partneri kérés” részben fogod látni. Válaszd  partneri kérés lehetőséget és a jóváhagyásához válaszd a 29ezer Social Media Kft. hozzáférést kaphat az oldalamhoz opciót. Ha még nem kaptad meg partneri kérésünket, csak írd be az üres mezőbe ugyfelszolgalat@29esocialmedia.hu és válaszd a Fehér Márta nevet.

  Dőlj hátra és élvezd a szabadságot

  Ingyenes posztjaid 3 napon belül elkészülnek. Azt követően küldjük neked engedélyeztetésre. Ha pedig elégedett voltál 7 napos ingyenes posztjaiddal, a jobb oldali inken tudod megrendelni a szolgáltatást, amely bármikor lemondható.