PÉNZÜGYI TANÁCSADÓKNAK

Azoknak, akik ki akarnak tűnni az online térben és megkülönböztni magukat

Fehér Márta 29eSocial Media

"Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani."

* Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák. * Stripe biztonságos bankkártyás fizetési megoldás.

Lépj a következő szintre az online marketingben!

A kedvezményes ár már nem sokáig elérhető:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Miért van az, hogy egyes pénzügyi tanácsadók sikeresek lesznek, míg a többiek nem?

A sikeresek ...

Tudják, hogy folyamatos online jelenlétre, napi bejegyzésekre, rendszeres posztokra van szükség ahhoz, hogy megismerjék, majd fenntartsák a meglévő követőik figyelmét és újakat szerezzenek.

Inspiráló, hiteles, bizalmat ébresztő, vonzó és szórakoztató tartalmat tesznek közzé, hogy reakciókat váltsanak ki, lenyűgözzék olvasóikat, ezzel elérik, hogy ők keressék meg és kérjenek tanácsadást.

Friss ötletekkel egyedi célpiacot céloznak meg, kihasználják a helyi közösségek, Facebook és Instagram social media platformok erejét, hogy új ügyfeleik legyenek.

FACEBOOK és INSTAGRAMRA

200 LENYŰGÖZŐ POSZT PÉNZÜGYI TANÁCSADÓKNAK

Hogyan tűnj ki az online térben és különböztesd meg magad a többiektől pénzügyi tanácsadóként?

Hogyan érd el a közösségi média platformok erejével azt, hogy az ügyfelek téged bízzanak meg pénzügyeik kezelésével?

Először is legyél jelen! Legyen online jelenléted! De nem akármilyen!

Ha neked is folyamatos stresszt okoznak a napi bejegyzések és inkább bele sem kezdesz, mert hiába szeretnél változatos tartalmat, nem jönnek az ötletek, akkor ennek most vége!

Soha többet nem kell a drága idődet közösségi média bejegyzések készítésével töltened! Fókuszálj inkább a hivatásodra!

200 lenyűgöző, bizalmat,  hitelességet és profizmust árasztó pénzügyi tanácsadói poszt csak rád vár!

Azonnal használható, megosztható kész grafikák posztokhoz

Könnyen és egyszerűen szerkeszthető

Nincs szükség grafikai tudásra, csak egy ingyenes Canva regisztrációra

40 Pénzügyi értékesítés
40 Pénzügyi tipp
40 Pénzügyi kérdés
40 Pénzügyi vegyes
40 Pénzügyi idézet

A siker tehát csakis azon múlik, mi az, amit ebben a pillanatban teszel ...

Készen állsz?

JUSS HOZZÁ MOST FÉLÁRON!

Startup

29.000 Ft 14.500 Ft
  • 200 használatra kész sablon poszt
  • Facebook & Instagram
  • Azonnal feltölthető, posztolható
  • Egyszerűen szerkeszthető, vállalkozásodra szabható, grafikai tudás nélkül
  • Egyszeri fizetés, lifetime hozzáférés

* Garantáljuk:

Profi online megjelenés, folyamatos social media jelenlét növekvő követő bázis – mindezt minimális időráfordítással. 

Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

"KÉRD AZ AZONNALI HOZZÁFÉRÉST"

200 lenyűgöző Facebook & Instagram kompatibilis poszt

Lépj a következő szintre 2022-ben az online marketingben!

Juss hozzá 200 professzionális, azonnal használható, a te vállalkozásodra szabott tartalmú, bizonyítottan olyan eredményt hozó pénzügyi tanácsadói Facebook és Instagram grafikákhoz, melyről csak álmodsz!

Akár független pénzügyi tanácsadóként dolgozol, akár egy pénzintézet megbízásaként, a 200 darab poszt tökéletesen megfelelő lesz számodra.

Témakörök, melyeket érintünk a posztokban: pénzkezelési szokások, pénzügyi tudatosság, megtakarítás, gyermekmegtakarítás, befektetés, számos biztosítás, egészségbiztosítás, hitel, hitelfelvétel, nyugdíj-előtakarékosság, adósságkezelés.

A most kialakult helyzetre tekintettel: recesszió és energiaszámla csökkentésének témája is megjelenik néhány posztban.

Idézeteinket a legnagyobbaktól gyűjtöttük össze, mint Warren Buffett, Errol Flynn, Dave Ramsey, Thomas Jefferson. Hiszen tanulni a legjobbaktól lehet!

Facebookra és Instagramra egyaránt tökéletes

Azonnali hozzáférés

Egyszeri fizetés, életre szóló elérhetőség

Mit tartalmaz?

Kapj azonnali hozzáférést +200 lenyűgöző pénzügyi tanácsadói Canva poszthoz

40 Értékesítési poszt 

40 Szakmai tipp 

40 Pénzügyi idézet 

40 Pénzügyi kérdés 

40 Vegyes: visszajelzések, infografika, humor, ünnepnapi posztok

Hogyan tudod vállalkozásodra szabni a grafikákat?

Gyorsan és egyszerűen megteheted

Nincs szükség grafikus tudásra. Csupán egy ingyenes Canva regisztrációra lesz szükséged és máris személyre szabhatod a sablonokat pár kattintással. Elhelyezheted saját logódat, elérhetőségedet, sőt egyszerre változtathatod a sablonok színvilágát a logód színeire.

Canva regisztráció

Ingyenes! Email cím és egy jelszó beállítása szükséges

Töltsd fel a logódat

Megadhatod email címed, telefonszámod, weboldalad

Színek és arculat

Használd a logó színeit, színezd át az összes sablont!

További kérdésed merült fel?

Vásárlást követvetően a weboldalon azonnal letöltheted a posztokat! A biztonság kedvéért emailben is megküldjük a megvásárolt posztok hozzáférési linkjét. Canva regisztrációt követően ingyenesen letöltheted őket, de ha szeretnéd előtte szerkesztheted, vállakozásodra szabhatod (logó, elérhetőség, színek).

Kevesebbet, mint gondolnád! A Canva az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb képszerkesztő program. Vásárlást követően kattints a termékre. Pl. “40 Szakmai tipp” . Ha már van Canva fiókod azonnal megjelennek a posztok. Válaszd a “Sablon használatát” és kattints rá. Már bent is vagy a Canva fiókodban az összes megvásárolt poszttal együtt. Akár szerkesztés nélkül is letöltheted, kattints a letöltésre és válaszd a png formátumot. De ha szerkeszteni szeretnéd:

  1. Töltsd fel a logódat. A bal oldali menüpontban válaszd a feltöltést és jelöld ki a logódat, már kész is. Kattints a feltöltött logóra és máris megjelenik a poszton. Könnyedén mozgathatod és a méretét is változtathatod.
  2. Írd ki az elérhetőségedet. Habár a posztok szöveges részében is kiteheted, hogyan tudnak elérni az emberek, érdemes a posztokon is láthatóvá tenni. Válaszd a szöveg menüpontot. Tipp: ha beírod a kis keresőbe fent, hogy “névjegykártya”, szuper sablonokat fog feldobni. Csak írd át a te adataidra. Egyszerű másolás – beillesztéssel elhelyezheted minden poszton.
  3. Színek – arculat. Kattints a színre a poszton, amin szeretnél változtatni. Ez lehet a háttér, vagy a szöveg színe. Felette találni fogsz egy kis négyzetet, ha közelebb viszed az egered, kiírja a Canva, hogy “szín”. Válaszd ki a színt amit szeretnél a bal oldalon megjelenő színskálából. Tipp: Használd a fotó színeit. Ha már feltöltötted a logódat, akkor a Canva feldobja a logód színeid is. Sőt, picit lentebb viszed a tekinteted, rákérdez, hogy “az összes módosítása”. Így egy kattintással át tudod színezni az összes sablont, posztot. Ha mégsem tetszik, csak válaszd a kis “vissza “nyilat a legfelső sorban.
  4. Utolsó lépés a letöltés. Jobb oldali menüpontban válaszd a png formátumot és töltsd le a posztokat. Egyesével vagy akár az összeset egyszerre egy gombnyomással!

Készen állunk! Hívj minket 0670 415 8446-os számon, küldj emailt ugyfelszolgalat@29esocialmedia.hu, elérhetőek vagyunk messengeren, bárhol és bármikor! Segítünk!

 

Nem csak kérhetsz, hanem minden esetben kapsz számlát a megvásárolt digitális termékről. Billingo számlázó programot használunk, emailen küldjük a számlát. 

Természetesen! Kattints erre a linkre 200 vállalkozásra szabott poszt ingatlanosoknak és vásárold meg a terméket, mi pedig 3 napon belül küldjük számodra a kész posztokat, amiket már csak ki kell posztolnod az oldaladra!